Velicanstvena sedmorka stigla u Pulu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nešto poslije 13 sati stigao je pred klupske prostorije Veslackog kluba Istra na pulskoj rivi kombi u kojem je trener Elvis Orbanic sa Svjetskoj juniorskog prvenstva u ceškim Racicama doveo sedmero pulskih reprezentativaca.

Mnogobrojni prisutni turisti cudom su okretali glave gledajuci zašto je dolazak kombija koji za sobom vuce prikolicu natovarenu camcima zaslužio toliku pažnju.

Predsjednik Istre Dragan Stankovic, tajnik Tomislav Butorac, Sandi Popovic u ime Saveza sportova grada Pule te brojni drugi pulski veslaci predvodeni seniorskom reprezentativkom Anjom Svecarovski, kao i clanovi uprave i roditelji, docekali su posadu cetverca bez kormilara koji je u Racicama osvojio peto mjesto u sastavu Mario Jelcic, Bruno Dušic, Igor Zenzerovic i Vjekoslav Žikovic, zatim Asju Žero koja je u dvojcu na parice osvojila 13. mjesto, te Ivana Pitona i Patrika Prnjaka koji su bili dio cetverca s kormilarom koji se iz Ceške vratio s osvojenim devetim mjestom.

Velicanstven je to pothvat skromnih veslaca Istre, jedan od najvecih u više od sto godina dugoj povijesti kluba. (Roberto CAR, snimio Neven LAZAREVIC)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE U UTORAK, 10. KOLOVOZA.


Podijeli: Facebook Twiter