Vekić i Pennetta dolaze na ATP u Umag

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako je ovo uvijek bio muški turnir i mi tenisačice volimo doći u Umag, jer je ovo grad fantastične teniske atmosfere. Veselim se meču na umaškom ATP Stadionu i ponovnom susretu s Flavijom, poručila je Donna Vekić.

Goran Ivanišević i Andre Agassi otvorit će 16. srpnja velikom ekshibicijom 27. Konzum Croatia Open, ali neće to biti jedini dostatni spektakl umaškog ATP-a. U srijedu, 20. srpnja, na umaškom ATP Stadionu čari  ženskog tenisa prikazat će prošlogodišnja pobjednica US Opena Talijanka Flavia Pennetta i 19-godišnja Osječanka Donna Vekić, vlasnica jednog WTA naslova uz tri finala. Malu pomoć Osječanka će imati u Goranu Ivaniševiću, a Pennetta u zaručniku Fabiju Fogniniju, koji će još jednom nastupiti na Croatia Openu. 

- Iako je ovo uvijek bio muški turnir i mi tenisačice volimo doći u Umag, jer je ovo grad fantastične teniske atmosfere. Veselim se meču na umaškom ATP Stadionu i ponovnom susretu s Flavijom. Bit će to jedinstveno iskustvo u mojoj dosadašnjoj karijeri, posebno i zato što ću na terenu biti s Goranom i Fabijom, a s njima nikad nije dosadno - poručila je Donna Vekić, trenutačno 95. tenisačica svijeta.

Goran Ivanišević će tako opet imati - dvostruki program.

- Nakon što se "osvetim" Agassiju za poraz prije 24 godine u Wimbledonu, bit će mi veliko zadovoljstvo zaigrati s Donnom. Fabio mi je uvijek bio jedan od najdražih igrača, karakterom mi je dosta sličan, a Flavia je svoj najveći uspjeh postigla pri kraju karijere, kao što se i meni dogodilo u Wimbledonu - rekao je Ivanišević. (Z. HORVAT)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter