Vegeta Croatia Open Umag

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vegeta Croatia Open Umag novo je ime najveceg hrvatskog ATP turnira koji ce se ove godine održati od 5. do 15. srpnja. Vodeca hrvatska prehrambena kompanija Podravka i umaški turnir potpisali su u Koprivnici sporazum o suradnji, kojim je ojacana veza izmedu ova dva medunarodno priznata hrvatska branda.

Kao glavni sponzor umaškog turnira, Podravka je odlucila uz ime jednog od najvecih sportskih i društvenih dogadaja u Hrvatskoj vezati ime svog najznacajnijeg brenda - Vegete.

- Kroz sinergiju s umaškim turnirom, koji na vrlo inventivan nacin spaja sport s ostalim turistickim sadržajima, stvaramo novu vrijednost i jacamo medunarodnu prisutnost brendova po kojima je Hrvatska poznata u svijetu, istaknuo je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršic.



Umaški turnir se u 22 godine postojanja i stalnog razvoja profilirao u jedan od najuglednijih turnira u seriji ATP World Tour 250, što je potvrdeno i nizom nagrada, ukljucujuci i prošlogodišnju nagradu za izvrsnost "Best Fan Experience". U prošlogodišnjem izdanju televizijska slika iz Umaga otišla je u cak 132 zemlje svijeta na cetiri kontinenta te ju je moglo vidjeti potencijalno više od 90 milijuna gledatelja putem 15 medunarodnih TV postaja.

- Vjerujem da cemo kroz nastavak suradnje s Podravkom ostvariti novi iskorak u sadržajima turnira zbog kojih je Umag omiljeno odredište ljubitelja vrhunskog sporta i zabave, rekao je predsjednik Uprave Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora ATP Vegeta Croatia Opena, Željko Kukurin. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter