Vedrana Gregorović Hrvatin nova predsjednica IDS-a Buzeta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vedrana Gregorović Hrvatin izabrana je za predsjednicu Gradske podružnice IDS-a Buzet na izbornoj skupštini održanoj ovog vikenda u Buzetu.

Na skupštini su izabrani i ostali članovi predsjedništva: Elvis Černeka, Nenad Kajin, Ana Pernić, Igor Gržinić, Damir Sirotić, Marino Ivančić, Darko Jakac, Dalibor Petohleb, Nikola Nemarnik, Zlatko Zugan i Drago Klarić, te po funkciji Siniša Žulić, dok je Michela Blagonić predložena od strane GP IDS-a Buzet za predsjednicu Zajednice podružnica Buzeštine. Novoizabrana predsjednica Gregorović Hrvatin zahvalila se prisutnima na ukazanom povjerenju i podršci.

- Želja mi je da u mandatu pred nama intenzivno radimo na odnosu s članstvom u podružnici, da formiranjem ogranaka jačamo suradnju i politike IDS-a na području cijele podružnice te da zajedno sa kolegama iz predsjedništva razvijamo politike koje će doprinijeti razvoju Buzeta, kazala je Gregorović Hrvatin. Naglasila je da će posebnu pažnju posvetiti jačanju transparentnosti i uključivosti unutar same podružnice, kao i povećanju članstva. Također, zahvalila se svom prethodniku Damiru Sirotiću na uspješnom upravljanju podružnice tijekom prošlog mandata. Dosadašnji predsjednik IDS-a Buzet Damir Sirotić izrazio je veliko zadovoljstvo činjenicom da se rad podružnice nastavlja još većim entuzijazmom i intenzitetom.

Čestitke novom vodstvu uputio je i potpredsjednik IDS-a Valter Flego napomenuvši da ga izuzetno veseli što i u ovom sazivu ima iznimno kvalitetnih ljudi koji svojim neupitnim entuzijazmom i idejama žele doprinijeti razvoju cjelokupne zajednice. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter