Vedran Šilipetar snimio spot za pjesmu "Bježala si"

Vedran u kreaciji Ivice Klarića, uz stilisticu Ivu Tuđa i manekenku Alinu Grbac (M. ANGELINI)
Vedran u kreaciji Ivice Klarića, uz stilisticu Ivu Tuđa i manekenku Alinu Grbac (M. ANGELINI)

Pulski glazbenik i kantautor Vedran Šilipetar ovih je dana snimao novi videospot za njegov novi singl, pjesmu "Bježala si" koja se već može čuti na hrvatskim radio postajama.

- Budući da je glavni pokrovitelj ovoga spota Turistička zajednica Grada Pule, odlučio sam promovirati neke od zanimljivih i znamenitih pulskih lokacija: Mornaričko groblje, austrijske i modernističke urbane vile na Verudi, a koje savršeno odgovaraju karakteru pjesme, veli Vedran.

Da Vedran pomno do detalja osmišljava svaki svoj projekt svjedoči i činjenica da je za potrebe snimanja spota odjenuo i dvije kreacije najpoznatijeg hrvatskog modnog dizajnera muške odjeće Ivice Klarića.

Za Vedranov novi image pobrinula se zagrebačka modna stilistica Iva Tuđa, a osim pulskog kantautora i njegovih pratećih glazbenika u spotu se pojavljuje i porečka manekenka Alina Grbac.

Za sve one koje žele čuti i pogledati Vedranov nastup uživo to mogu učiniti idućeg utorka u buzetskom Narodnom domu, gdje će ovaj pulski kantautor u sklopu manifestacije Noć knjige koncertno izvesti svoj autorski repertoar u pratnji Aleksa Nadišića (gitara) i Igora Malića (perkusije). (B. ĆUSTIĆ JURAGA)


Podijeli: Facebook Twiter