Vedran Corluka u Valbandonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Vidjeli smo crveni ferrari kako prolazi ulicom. Imao je engleske nacionalne oznake. Djeca su ga odmah 'snimila'. Automobil je stao i iz njega je s vozaceve strane izašla jedna ženska osoba. Pomislio sam da ona vozi, ali onda sam shvatio da automobil ima volan s desne strane. Djeca su skužila da je to Vedran Corluka kad je muškarac izašao van, i onda je nastao metež.

Krenuli su prema njemu, ali je on bio dosta daleko, i vec je nestao u kuci kad su oni stigli tamo", rekao nam je jedan od ocevidaca navodna Corlukinog dolaska u Valbandon. Na žalost, mi Corluku nismo uspjeli pronaci, no naš fotoreporter uspio je fotografirati crvenog luksuznog limenog ljubimca.

Corluka se ovih dana navodno odmara u Valbandonu, buduci da se u kuloarima prica da je zajedno sa svojom atraktivnom djevojkom Ivom Buzov u posjetu njezinoj rodbini.

Corluka je nedavno s djevojkom i bratom dio odmora proveo u SAD-u. U mjesec i pol dana društvo je posjetilo Los Angeles, Las Vegas i Miami.

Vedran Corluka, hrvatski nogometni reprezentativac, branic je engleskog premijerligaša Tottenhama koji je svojevrsna hrvatska kolonija buduci da u njemu igraju i Luka Modric te Niko Kranjcar, a kao potencijalno pojacanje spominje se vratar Stipe Pletikosa.

Corluka je prije Tottenhama igrao za Manchester City, odakle je došao iz zagrebackog Dinama za 11 milijuna eura. Uzdanicu hrvatske reprezentacije na desnom boku obrane otkrio je izbornik Slaven Bilic, koji mu je ujedno i omogucio unosan transfer na Otoku.


Podijeli: Facebook Twiter