Vedran Ćorluka i Franka Batelić u vezi?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

 

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka na svom je profilu na Facebooku jučer objavio fotografiju snimljenu u Istri, na kojoj se grli s pjevačicom iz Rapca Frankom Batelić. Time je pobudio nagađanja o njihovoj navodnoj romansi, koju su tabloidi namirisali još početkom ljeta pišući o znakovitim pogledima novog igrača moskovskog Lokomotiva, jednog od najpoželjnijih hrvatskih neženja, i lijepe glazbenice u usponu poprativši sve fotografijama na paškom Zrću.

Popularni Čarli i Franka proteklih dana družili su se, kako doznajemo, na filmskom festivalu u Motovunu, a neki internetski portali su brže-bolje izvijestili o tome da je 26-godišnji bubamaros upoznao roditelje njegove nove družice. Valjda kao konačnu potvrdu da na Poluotok avionom svog kluba nije doletio zato jer je lud za celulodinim ostvarenjima niti pitoresknim istarskim gradićem na brdu, već je, eto, izgubio glavu za šest godina mlađom djevojkom kojoj na društvenoj mreži posvećuje romantične pjesme, premda je u navodnoj višemjesečnoj vezi sa studenticom psihologije Lanom Gadža Čermak, unukom generala Čermaka.

- Ma kakvo upoznavanje, molim vas?! Navodna veza? Ne, nemam pojma, znam samo da se Franka i Ćorluka poznaju, kazala nam je Ingrid Batelić, majka pjevačice, koju su zbog objavljene fotke nasmijanog para zvali mnogi prijatelji raspitujući se o istinitosti medijskih napisa.

- Sad će ga Pamić u Istru, jedan je od duhovitih komentara na internetu uz vijest o Franki i Vedranu.

Franka nam je, pak, još dok smo je intervjuirali za Glas Istre u svibnju, nakon njenog povratka sa školovanja na uglednom Berklee College of Music u Bostonu, gdje je završila dva semestra studija pjevanja i aranžiranja, u startu rekla da ne želi razgovarati o privatnom životu. Tada je, naime, izbjegla odgovoriti i na pitanje je li još aktualno njeno ljubovanje s Lukom Tomašem, pjevačem zagrebačkog benda Kinoklub.

- Ne znam što bih rekla o uletima, izašla sam malo iz štosa s dečkima. Recimo da više volim ja uletjeti dečku, izjavila je Franka u nedavnom razgovoru za jedan internetski portal i dodala da je tek počela ozbiljnije tulumariti.

Pjevačica, koju danas nismo uspjeli dobiti, ovog je ljeta promijenila imidž i postala plavuša. Promovirala je dva singla, "San" i "Run", kojima najavljuje diskografski prvijenac. (I. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter