Vedran Ban novi predsjednik vodnjanskog HNS-a

Vedran Ban novi je predsjednik HNS-a Vodnjan (P. S. M.)
Vedran Ban novi je predsjednik HNS-a Vodnjan (P. S. M.)

Podružnica HNS-a Vodnjan održala je sinoć izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo, pomlađeno vodstvo ove podružnice. Tako je za predsjednika izabran Vedran Ban koji je na ovom mjestu zamijenio dugogodišnjeg predsjednika Dalibora Britvića. On je pak zajedno sa Petrom Mirkovićem izabran za potpredsjednika, dok je za tajnika vodnjanskog HNS-a izabran Amir Saračević.

Novi predsjednik podružnice HNS-a Vedran Ban zahvalio se svima na ukazanom povjerenju i najavio da u planu ima povećati broj članova u ovoj podružnici, osnovati nove ogranke u Vodnjanu, Galižani, Peroju i Barbarigi, te da od svih članova očekuje da doprinesu radu stranke.

Na početku skupštine održane u Domu mladih u Vodnjanu, podijeljene su članske iskaznice za dvadesetak novih članova koji su nedavno pristupili stranci. Osim predsjednika istarskog HNS-a Veljka Ivančića koji je prisustvovao skupštini, nazočnima su se obratili i predstavnici vodnjanskog SDP-a, IDS-a, HSU-a, te predstavnik bošnjačke zajednice Grada Vodnjana. (P. SOFTIĆ-MEHMEDOVIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter