Večeras "Pulska noć - ulicama našeg grada"

Pulska noć (arhiva, M. ANGELINI)
Pulska noć (arhiva, M. ANGELINI)

Večeras se u pulskoj starogradskoj jezgri održava tradicionalna gradska fešta "Pulska noć – ulicama našeg grada" u kojoj posjetitelje očekuje bogat program na sedam lokacija do jutarnjih sati. Fešta namijenjena Puljanima, kojih više tisuća ispune središte grada, ove godine proširit će se i na tržnicu.

Trgovine će raditi duže od uobičajenog radnog vremena, program na ulicama će trajati do 2 sata, a ugostitelji mogu raditi do 4 sata.

Program počinje u 21 sat i odvijat će se na Forumu, u Ulici Sergijevaca, Danteovom trgu, Portarati, Giardinima te na tržnici. Na Forumu će nastupiti Gustafi, Cirkus band te KUD Uljanik. U Ulici Sergijavaca, kod parka Grada Graza predstavit će se quintet Fjaka, a program je predviđen i u baru Fiorin gdje svira Fiorin jazz Orchestra. Na Danteovom trgu pak održat će se Open air discoteque uz ritmove r'n'b, electro & house glazbe. Portarata će ugostiti zbor Zaro, Studio glazbene kreativnosti "Čarobna frula", Lightcast band, Domino band i Robertina. Na Giardinima će svirati High life band, KUD Uljanik i Trio Val, a održat će se ondje i tradicionalna gradelada na kojoj će građani za 15 kuna po porciji moći uživati u srdelama, vinu i kruhu.

Na tržnici se održava cjelodnevni program. Ujutro, od 9 do 12 sati, održat će se sad već tradicionalni "Eko sajam". U večernjim satima tržnica se pridružuje "Pulskoj noći" te će većina ugostitelja i trgovina raditi dugo u noć. Za zabavni dio programa pobrinut će se blues band Double Dose i Duo Magic. (N. SOFTIĆ/ B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter