Večeras počinje RockTarata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tradicionalni program RockTarata u organizaciji Rock Caffea održat će se po sedmi put. Riječ je o programu koji svake večeri od danas do 31. prosinca na Portarati donosi koncertne nastupe grupa raznih žanrovskih stilova.

Ove godine će tako program otvoriti Let3 koji nastupaju večeras, a sutra nastupaju njihovi sugrađani Quassar i Morso. Jurica Pađen i Aerodrom nastupaju 19. prosinca, a godišnjica Rock Caffea obilježit će se 20. prosinca nastupom grupe Night Express. Adastra i The Blondes nastupaju 21. prosinca, 22. prosinca sviraju Barbari, Silente se vraćaju 23. prosinca, Big Wave 24. prosinca, a na Božić će svoj tradicionalni koncert održati grupa Dogma koja će proslaviti 20 godina postojanja.

Nola nastupa 26. prosinca, Urban&4 novi će album predstaviti 27. prosinca, a Radioaktiv zasvirat će i zapjevati 28. prosinca. Bad Name koncert će održati 29. prosinca, dok će predzadnje večeri u godini na Portarati publiku zabaviti Neno Belan & Fiumens. U 2016. godinu Puljane će uvesti grupa Čuvari svirala.

Početak svih zbivanja je u 21 sat, a ulaz na sve koncerte je besplatan. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter