Večeras počinje Labin jazz festival

Dina Rizvić
Dina Rizvić

Tri ugodne ljetne večeri, pet sjajnih izvođača, na tri romantične lokacije u labinskom starom gradu, to je ukratko ono što očekuje posjetitelje na nadolazećem Labin jazz festivalu. Sve počinje večeras u 21.30 sati na koncertnoj lokaciji kod Špine, gdje će festival otvoriti poznata domaća, posljednjih godina i međunarodno priznata, mlada glazbenica – Dina Rizvić u pratnji svojih jazz prijatelja, renomiranih hrvatskih session glazbenika – Branimira Gazdika, Henrya Radanovića, Ivana Pešuta i Zvjezdana Ružića, te uz gostovanje popularnog mladog pjevača Damira Kedže.

U petak, 3. srpnja u 21.30 sati na Špinu dolazi "nepopravljivi glazbeni šarmer" Zoran Predin, koji će zasvirati svoje skladbe u nešto sofisticiranijim aranžmanima, u pratnji vrhunskog jazz benda predvođenog maestralnim Damirom Kukuruzovićem. Odmah po završetku, na Starom trgu u 23 sata nastupit će Sanjin Bani –Bane, jedan od najboljih hrvatskih blues gitarista.

U subotu 4. srpnja na Špini od 21.30 publiku očekuje pravi, iskonski jazz, uz Damjan`s Quartet - poslastica za sve ljubitelje ovog profinjenog glazbenog žanra. U 23 sata svojim jazz repertoarom festival će na Titovom trgu zatvoriti labinski gradski orkestar. (A. ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter