Veceras pocinje 9. Seasplash

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Deveti Seasplash festival pocinje veceras na Monumentima. Brojni domaci i strani izvodaci reggae, dub, rocksteady, ska, dancehall, dubstep, hip-hop, breakbeat, jungle, drum'n'bass i drugih elektronskih, plesnih i bass stilova zauzet ce ovu bivšu vojarnu na cetiri stagea, a pridružit ce im se i i party jahta u petak i subotu od 18 do 23 sata.

Osim dobre glazbe i ritmova, posjetitelji ce nešto za sebe moci naci i na štandovima, poput onih s rukotvorinama ili CD-ima, uživati u majstorijama žonglera i hodaca na štulama iz Carobnjakova šešira, a nešto od toga moci ce i sami nauciti. Moci ce zaigrati i košarku na Rasta cups, pa cak i nauciti svirati rasta udaraljke.

Bit ce i dovoljno hrane i pica. Za one koji se ne budu snašli, postoje mapa i infopunkt na kojem ce im organizatori dati sve potrebne informacije.

Donosimo i raspored vecerašnjih nastupa. Onima kojima bude svega dosta, porucujemo da ne odu, nego da relaksaciju pronadu u kutku nazvanom Chillsplash stage, gdje ce moci konzumirati bezalkoholne koktele, frapee i smoothiese, odnosno koktele od voca, i uživati u nešto laganijoj glazbi.

Oni koji plate ulaznicu dobivaju i besplatan parking. Isto tako, i veceras je moguce doci kampirati, a oni koji se za to odluce, placaju kotizaciju za sakupljanje smeca. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter