Večeras koncert Željka Joksimovića u Umagu


Do 26. srpnja, za ljubitelje tenisa, dobre zabave, ukusne hrane i vrhunskih vina Umag će biti najpoželjnija destinacija kako za domaće, tako za turiste.

Zbog velikih vrućina, tokom dana nije bilo gužve, međutim, ove se godine očekuje veliki broj posjetitelja, a organizatori su pripremili bogati program koji donosi pregršt događaja za sve uzraste i ukuse. I ove će godine manifestacija Istria Gourmet festival predstaviti kulinarska bogatstva našeg najvećeg poluotoka. U ambijentu Istria Gourmet Restorana, svoje će specijalitete prezentirati Restaurant Zigante, a po prvi puta u Našoj Kužini, modernu interpretaciju istarskih jelovnika predstaviti će catering servis LF restorana. Istria gourmet Festival u ''Taste Istria'' zoni predstavljat će birane proizvode Istre, vina, maslinova ulja, tartufe, sir i pršut te će na taj način predstaviti naše područje širokom krugu ljubitelja dobre hrane.

Glazbeni program danas započinje u 19 sati, a nastupiti će umaška grupa Febra, koja je već dobro poznata vjernim pratiteljima i ljubiteljima ATP turnira. Njihov repertoar u pop, jazz, soul i blues stilu s prizvukom rockabillyja zadovoljit će i one najzahtjevnije.

U nastavku večeri slijedi koncert Željka Joksimovića, koji je jedan od tri najiščekivanijih koncerta ovogodišnjeg ATP-a. Joksimović nam je poznat kao član žirija X-Factor Adrie, a novaj međunarodno poznati pjevač. 2004. godine je s pjesmom ''Lane moje'' osvojio drugo mjesto na Euroviziji u Istanbulu, i tada se popeo na vrh europske glazbene scene. (Tea GRGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter