Večeras 12. Pulska noć

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

Večeras će se na sedam lokacija centra grada - Forumu, Portarati, Giardinima, Ulici Sergijevaca, Trgu svetog Tome, Danteovom trgu i tržnici, održat će se tradicionalna 12. Pulska noć - ulicama našeg grada. Pulska fešta i ovog će puta ponuditi za svakog ponešto od glazbenom žanra, od istarske priče na tržnici preko jazza u Ulici Sergijevaca do bluesa kod katedrale i cover bandova na Giardinima gdje će se nuditi i popularna gradelada - srdele, vino i kruh za 15 kuna. Generalni sponzor pulske fešte je Zagrebačka banka, a pokrovitelji Grad Pula, Tržnica i Turistička zajednica grada Pule. 

Na Forumu će nastupiti Zbor Zaro, Le Monde band, Eva Čiček, Irena i Baby Universe Quartet, dok će na Danteovom trgu nastupiti Domino Band i Duo Magic, a na Portarati KUD Uljanik, Double Dose, Whiskey Train i Acustic Trio. Posebno je najavljen The Primo Tajo Blues Band na trgu kod katedrale gdje će nastupiti i St. Thomas Quintet. Gradom će svirati desetak vrhunskih jazz glazbenika, od čega je Ulica Sergijevaca rezervirana za Fiorin Jazz Orchestra.

Tržnica će biti rezervirana za domaću priču Alena Vitasovića, Serđa Valića i In Vino Veritas, a osim gradelade na Giardinima će se moći uživati u svirci rovinjsko-pulskog cover benda Big Wave i porečko-pulsko autorskog benda Barbari. (G. ROJNIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter