Vecer lijepih žena i dobrih koktela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu Vodnjanskog ljeta rijecka grupa E.N.I. koncertom je zabavila ispunjen Narodni trg, a svoje su kolekcije predstavili modni studio Showroom Antonela i salon vjencanica Biba. Clanice grupe - Elena, Nikolina, Elena i Ivona, otvorile su ugodnu ljetnu vecer i najavile dvije prinove. Naime, pjevacica Elena Tomecek za nekoliko ce mjeseci postati majka, a druga je prinova novi album na kojem predano rade.

"Enice" su otpjevale svoje najvece hitove - "Oci su ti ocean", "Probudi me", "Traži se decko", "Ja znam" i druge, a njihovom su se plesu ubrzo prikljucile i najmlade obožavateljice.

Uslijedila je modna revija studija Showroom Antonella koji je otvoren prije dvije godine u Puli. Naime, nagradivana dizajnerica Antonela Gregorovic vratila se na mjesto gdje je zapocela svoju karijeru. Prvi se put publici predstavila samostalnom izložbom modela 2002. godine, nakon cega je uslijedila revija u Vodnjanu u sklopu manifestacije Radio Company.

Nakon devet godina svojem Vodnjanu ponovo je pokazala cjelokupnu ponudu u cetiri kolekcije. Plavo-bijelom ženstvenom kolekcijom Spring Hartbeat i haljinama prozracnih materijala Cruise collection dizajnerica je pokazala kako vidi modernu i samouvjerenu ženu. Lepršavost, nabori, cipka i volani prevladali su u kolekciji vecernjih haljina, a nagradivane avangardne vjencanice sa sajma Sposa News oduševile su okupljene.

Nakon novog bloka pjesama, uslijedilo je predstavljanje salona vjencanica Biba vlasnice Biljane Pliško, koji je u cetiri izlaza predstavio kolekciju vecernjih haljina i vjencanica ukrašenih Swarovski kristalima. Mješavina pariškog stila i tipicne današnje mladenacke mode rezultirala je ženstvenošcu i elegancijom kojoj teži svaka mladenka.

Grupa E.N.I. svojim je hitovima vecer privela kraju dok je publika zadovoljno uživala u BumBar partiju i ukusnim koktelima vodnjanskih ugostitelja. (A. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter