Već 20 dana nitko ne vodi Brijuni rivijeru

Ratomir Ivičić (M. ANGELINI)
Ratomir Ivičić (M. ANGELINI)

Skupština društva Brijuni rivijera u idućih će desetak dana donijeti odluku o proceduri izbora novog direktora, potvrđeno nam je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva turizma iz kojeg ističu da se poslovanje tvrtke Brijuni rivijera odvija redovno i neometano te da su osobe zadužene za vođenje poslova u stalnom kontaktu s predstavnicima Nadzornog odbora i Skupštine.

Međutim ne dobivamo informaciju koju to odgovornu osobu možemo kontaktirati do izbora novog direktora, a to nam nije odgovoreno ni iz same tvrtke u kojoj su trenutno četiri zaposlena. Naime, čelno mjesto u Brijuni rivijeri prazno je već dvadeset dana, nakon što je bivši direktor Ratomir Ivičić prešao na novo radno mjesto i postao zamjenik ministra turizma.

Na prethodni natječaj u veljači odlučio se nakon isteka mandata ponovno javiti, a nakon što je odabran, tvrtku je vodio par mjeseci, iako je znao da će u vrlo brzo prijeći u Ministarstvo turizma. Nije tajna da se za raspisivanje natječaja čekao završetak lokalnih izbora, a uskoro će se vidjeti hoće li u direktorsku fotelju sjesti netko iz struke ili će se to mjesto prepustiti stranačkim ljudima.

Koje se sve kadrovske promjene očekuju u Nadzornom odboru i tko će umjesto dosadašnjeg SDP-ovog dožupana Vedrana Grubišića biti predstavnik Istarske županije pitali smo i istarskog župana Valtera Flega. "O tim temama imat ću par razgovora sljedećih dana, pa kada bude nešto konkretnije možemo se čuti", odgovorio nam je SMS-om župan. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter