V:BAR - Najmanji aparat za vodu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

V:bar je najmanji aparat za vodu na tržištu i jedini takve vrste u Hrvatskoj koji se jednostavno instalira na vodovodni priključak.

Sigurno se pitate ako je tako dobar i koristan zbog čega se nije prije našao na tržištu?

Iz jednostavnog razloga jer je to relativno novi proizvod koji prati trend zdravog načina života i ništa manje bitno zaštite okoliša! A kako je Vitalis konstantno u potrazi za takvim proizvodima, koji naravno prate postojeće trendove shvatili smo da bi se izvrsno uklopio u svaku obitelj!

Kako to V:bar brine o mom zdravlju?

Pa na taj način da vodu iz vodovoda filtar s aktivnim ugljenom filtrira te reducira okus i miris klora i ostale zagađivače. Dok UV lampa uklanja 99,9% bakterija u pitkoj vodi. UV lampa u potpunosti zamjenjuje klor koji je, kao što je poznato vrlo štetan za ljudski organizam.

Finalni proizvod V:bara je potpuno čista voda u kojoj ostaju svi neophodni minerali kao što su magnezij i kalcij.

Dobro filtrira i što još?

Sada kada imamo potpuno čistu vodu, ne bi bilo na odmet podesiti i temperaturu. V:bar i to omogućava, na kontrolnoj ploči u obliku digitalnog LCD ekrana možete podesiti željenu temperaturu te tako birati između hladne vode u ljetnim mjesecima, vruće kada želite brzo pripremiti kavu ili čaj, a ako ne preferirate niti jednu opciju (ili se oporavljate od lagane prehlade) tu je i voda sobne temperature.

V:bar je veoma jednostavan za korištenje tako da ga mogu upotrebljavati i djeca. Posebno se pazilo na njihovu sigurnost, tako da je prije točenja tople vode potrebno pritisnuti sigurnosnu tipku.

Kako štedim?

S V:barom više nemate potrebu kupovati vodu. Imate pročišćenu vodu u neograničenim količinama za cijelu obitelj. Štedi mjesto u hladnjaku (nema više potrebe za držanjem boca vode u hladnjaku). Koliko puta ste čekali da iz slavine počne teći hladnija voda kako bi bila željene temperature za piće. S V:barom postiže se maksimalna iskoristivost, dobivate odmah vodu željene temperature. Instant kava, čaj, kašice… spravljene su u trenu, time dobivate više vremena za stvari koje vas više raduju.

Rekli ste da je najmanji, kolike su mu te dimenzije?

Širina 30 cm, visina 33 cm, dubina 35 cm. Osim što zauzima malo mjesta , kontrolna ploča nalazi se na ergonomskoj visini. Visoka zona točenja može se koristiti za punjenje čaša, malih bočica, čajnika i boca. Led svjetlost osvjetljava područje točenja.

Na koji način pomažem okolišu?

Više nemate potrebe za kupovinom vode u bocama te na taj način smanjujete upotrebu plastike. V:bar ima i opciju uštede energije.

Za vas imamo posebnu ponudu - V:bar možete uzeti u najam za samo 149 kn mjesečno. Više informacija potražite na www.provitalis.hr ili nazovite naš broj 052/383-394. (PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter