V:BAR - Najmanji aparat za vodu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

V:bar je najmanji aparat za vodu na tržištu i jedini takve vrste u Hrvatskoj koji se jednostavno instalira na vodovodni prikljucak.

Sigurno se pitate ako je tako dobar i koristan zbog cega se nije prije našao na tržištu?

Iz jednostavnog razloga jer je to relativno novi proizvod koji prati trend zdravog nacina života i ništa manje bitno zaštite okoliša! A kako je Vitalis konstantno u potrazi za takvim proizvodima, koji naravno prate postojece trendove shvatili smo da bi se izvrsno uklopio u svaku obitelj!

Kako to V:bar brine o mom zdravlju?

Pa na taj nacin da vodu iz vodovoda filtar s aktivnim ugljenom filtrira te reducira okus i miris klora i ostale zagadivace. Dok UV lampa uklanja 99,9% bakterija u pitkoj vodi. UV lampa u potpunosti zamjenjuje klor koji je, kao što je poznato vrlo štetan za ljudski organizam.

Finalni proizvod V:bara je potpuno cista voda u kojoj ostaju svi neophodni minerali kao što su magnezij i kalcij.

Dobro filtrira i što još?

Sada kada imamo potpuno cistu vodu, ne bi bilo na odmet podesiti i temperaturu. V:bar i to omogucava, na kontrolnoj ploci u obliku digitalnog LCD ekrana možete podesiti željenu temperaturu te tako birati izmedu hladne vode u ljetnim mjesecima, vruce kada želite brzo pripremiti kavu ili caj, a ako ne preferirate niti jednu opciju (ili se oporavljate od lagane prehlade) tu je i voda sobne temperature.

V:bar je veoma jednostavan za korištenje tako da ga mogu upotrebljavati i djeca. Posebno se pazilo na njihovu sigurnost, tako da je prije tocenja tople vode potrebno pritisnuti sigurnosnu tipku.

Kako štedim?

S V:barom više nemate potrebu kupovati vodu. Imate procišcenu vodu u neogranicenim kolicinama za cijelu obitelj. Štedi mjesto u hladnjaku (nema više potrebe za držanjem boca vode u hladnjaku). Koliko puta ste cekali da iz slavine pocne teci hladnija voda kako bi bila željene temperature za pice. S V:barom postiže se maksimalna iskoristivost, dobivate odmah vodu željene temperature. Instant kava, caj, kašice… spravljene su u trenu, time dobivate više vremena za stvari koje vas više raduju.

Rekli ste da je najmanji, kolike su mu te dimenzije?

Širina 30 cm, visina 33 cm, dubina 35 cm. Osim što zauzima malo mjesta, kontrolna ploca nalazi se na ergonomskoj visini. Visoka zona tocenja može se koristiti za punjenje caša, malih bocica, cajnika i boca. Led svjetlost osvjetljava podrucje tocenja.

Na koji nacin pomažem okolišu?

Više nemate potrebe za kupovinom vode u bocama te na taj nacin smanjujete upotrebu plastike. Vbar ima  i opciju uštede energije.

V:bar možete uzeti u najam ili kupiti, za više informacija posjetite www.provitalis.hr ili nazovite na naš broj telefona da zajedno vidimo koja opcija bi vama najviše odgovarala. (PROMO)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter