Važno je prezivati se Dobric

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

700-tinjak ljubitelja malog nogometa koji su u petak pohodili Dom sportova stvarno su mogli uživati u 23. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2011 - Suzuki Motortech". Premda niti jedna ekipa pritom nije igrala "na nulu", cak je na tri uzastopna susreta pobjednika odlucivao "rulet sedmeraca", što je još samo više podignulo temperaturu u gledalištu.

Uljanik Orfej, pulska družina neospornog nogometnog znanja, ali i pritisnuta bremenom godina, nije ponovila lanjski doseg kad je stigla do osmine finala. Kraj je za uljanikovce stigao vec u drugom kolu, premda su imali sve u svojim nogama. Naime, pogocima Celije i Galica na ulasku u posljednju minutu vodili su 2:0, da bi onda u 49 sekundi sve prosuli i o pobjedniku su odlucivali sedmerci.

Tu si ekipa Valmazinghi Koromacno, u cijim redovima igraju cak petorica Dobrica (Damir, Elvis, Raymond, Kristofer i Leonardo), nije više dozvolila krivi korak i sva tri njena izvodaca bila su precizna, dok je na drugoj strani u posljednjoj seriji udarac Tomišica zaustavio protivnicki golman i tako ce Koromacno imati predstavnike u trecem kolu.

Tu ce im društvo praviti Indio Signal Sistem koji je u staro željezo, teže od ocekivanja, poslao Metis. Kad je u nastavku Maras svladao Klapcica, vjerovalo se da je prici kraj, no s tim se nije složio Grgorovic koji je minutu prije kraja, iz mrtvog kuta poravnao.

Prišlo se tako izvodenju kaznenih udaraca, i Indio je, teškom mukom, prošao u trece kolo.

Na korak od sedmeraca bili su i cetvrti nositelji, porecka Vita Leva Elektrometal, koje je na tešku muku stavila fažanska Pizzeria Sorriso. Efektnim pogotkom petom Bonace Porecani su brzo poveli, no stvari je na pocetak vratio Lleshdedaj i taj je rezultat stajao do 38 sekundi prije kraja susreta, kad je Flego zabio.

Neizvjesno i puno preokreta bilo je i u dosad zasigurno najboljem ogledu na Ulici, izmedu Lišjere puli Koste i Pizzerije Jupiter II predvodene igracima Istre 1961 Prelcecom i Grpcom. Iskusni hakleri Lišjere poveli su pogotkom Švrake, mladi "picajoli" s dva su pogotka preokrenuli zbivanja na parketu, da bi zahvaljujuci "minijaturi" Pekice ekipe na odmor otišle pri rezultatu 2:2.

U nastavku su igraci Lišjere brzo došli u problem s akumuliranim prekršajima i kad su sedam minuta prije kraja "ušli u bonus", kaznio ih je Jasprica pogotkom iz deseterca. Tu još nije bio kraj, jer je Švraka nepune tri minute prije kraja uspio poravnati i odvesti susret u sedmerce, a tad je Perkovic zaustavio dva, dok je Petrušic samo jednom bio uspješan i druga ekipa Jupitera je slavila. (Ivica CEROVAC)

PRVO KOLO
Šum Tatto Studio
- Šijana Mohicans 2:0

DRUGO KOLO
Lišjera puli Koste
- MNK Relax 8:2
CB Samson - Zauder film 0:2
Elektro Percan I - MNK Tupljak 6:0'
La Kabana Kaštelir - Studentska udruga Pula 5:3 - 7m (3:3)
Indio Signal Sistem
- Metis 3:2 - 7m (1:1)Uljanik Orfej - Valmazinghi Koromacno 4:5 - 7m (2:2)
Pizzeria Sorriso Fažana - Vita Leva Elektrometal 1:2
Pizzeria Jupiter II - Lišjera puli Koste 7:6 - 7m (3:3)


Podijeli: Facebook Twiter