Važno je poštovanje, dijeljenje uspjeha, ali i problema

Tradicionalno druženje istarskih poduzetnica (M. MIJOŠEK)
Tradicionalno druženje istarskih poduzetnica (M. MIJOŠEK)

U Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Pula održao se u četvrtak predblagdanski susret poslovnih žena Istarske županije. Susret su organizirale Županijska komora Pula i Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG - Ogranak za Istarsku županiju, a s ciljem osnaživanja i umrežavanja poslovnih žena Istarske županije koje svojim radom i djelovanjem daju značajan doprinos gospodarstvu, kulturi, obrazovanju, razvoju civilnog društva i ostalim važnim područjima rada i života Istarske županije.

Kako je u uvodu navela Jasna Jaklin Majetić, predsjednica

Županijske komore Pula i ove je godine lijep običaj okupljanja i zajedničkog druženja nastavljen.

- Veseli me što nas se toliko okupilo, važno je međusobno poštovanje, zajedničko dijeljenje uspjeha ali i problema s kojima se u radu susrećemo, navela je Jaklin Majetić dodajući da će iduće godine dvorana možda biti premala da se okupe sve vrijedne žene Istre, pa će potražiti alternativno mjesto za druženje.

Skupu se obratila i dožupanica Giuseppina Rajko prenijevši poduzetnicama čestitke Istarske županije te poželjela im puno uspjeha u daljnjem radu, ali i obiteljskom krugu. Gordana Deranja, predsjednica KRUGA zahvalila se ženama na velikom odazivu pozvavši ih da se pridruže ovoj udruzi koja potiče i afirmira žensko poduzetništvo, a žene hrabri i podučava za biznis. Napomenula je i da je Hrvatska udruga poslodavaca, čija je predsjednica, napravila bazu poduzetnica kako bi svima bilo jasno koliko sposobnih žene u Hrvatskoj imamo, a koje u svakome trenutku mogu preuzeti bilo koje rukovodeće mjesto.

Na skupu je Jasna Jaklin Majetić čestitala, a ostale se poduzetnice čestitkama pridružile, i Vesni Žmak koja je, kako je navela, ove godine slavi čak 30 godina otkako je na čelu uspješne umaške tvornice za proizvodnju samoljepivih traka, tvrtke SIPRO d.o.o.

Na blagdanskom skupu, uz glazbu Nataše Dragun i Branke Tomašić nazdravilo se na i pjenušcima Katarine Peršurić koja je napomenula da pjenušci nisu samo za fešte već se u njima može guštati cijele godine. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter