Vatrogasci su pripravni za sve situacije

Naslovnica Poleta na danskom
Naslovnica Poleta na danskom

U Komunalnoj palači danas je održana svečana skupština Područne vatrogasne zajednice Pule uz prisustvo pročelnika Ureda Grada Aleksandra Matića. Pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić pozdravio je srdačno prisutne u ime gradonačelnika i svoje osobno ime.

- Zahvaljujem vam se za sve ono što činite za sigurnost naših sugrađana. Brinete za sve nas 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini. Vi ste ono što nas drži pripravne i spremne na svaku situaciju. Želim vam puno uspjeha i sretne i blagoslovljene blagdane sa što manje intervencija, poručio im je pročelnik Matić.

Predsjednik Područne vatrogasne zajednice Pule Valter Drandić zahvalio se Gradu Puli na suradnji te pohvalio rad svih vatrogasnih društva i samih djelatnika.

- Sigurnost je važna jer pruža bolji život. Stvara preduvjete za rast i razvoj. Vi ste oni koji nose sigurnost svih nas, dodao je Drandić.

Područna vatrogasna zajednica Pula je neprofitna, strukovna i humanitarna organizacija koja svoju djelatnost obavlja bez namjere stjecanja dobiti. Zajednica je osnovana na temelju Sporazuma o udruženju između Grada Pule i Vodnjana te općina Svetvinčenat, Barban, Marčana, Ližnjan i Medulin na osnivačkoj skupštini koja je održana 3. prosinca 2000. u Komunalnoj palači Grada Pule. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter