Vatrogasci morali provaliti u Kuzmanicev stan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Policija je u ponedjeljak u stan u Marijanijevoj ulici broj 3, u kojem je pronadeno tijelo Joška Kuzmanica, ušla temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Puli nakon što su u zakljucani stan nasilno ušli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Pula. U stanu je potom obavljen i ocevid, odgovorila je na dio našeg upita Suzana Sokac iz PU istarske.

Medutim, kad smo jucer posjetili zgradu u kojoj je živio Kuzmanic, na zapecacenim vratima nismo mogli primijetiti nikakve tragove provale.

Policija je zbog zaštite privatnosti i dostojanstva žrtve i njene obitelji odbila odgovoriti na pitanja je li kljuc auta i stana bio u automobilu pokojnog Joška Kuzmanica, kao i je li oproštajno pismo o kojem se govori pronadeno u stanu u Marijanijevoj ili u autu ili ga je pak sam Kuzmanic dao nekomu.

Zanimalo nas je i spominje li se u oproštajnom pismu njegova teška bolest. No o takvim detaljima policija u javnost, zbog prije navedenih razloga, ne iznosi nikakve informacije. Zasad nema konkretnih informacija ni o tome je li utvrdeno da je Kuzmanic pocinio suicid prekomjernom dozom lijekova. (M. KOŠTA)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA.


Podijeli: Facebook Twiter