Vatreno krštenje za Leonu Paraminski

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Leona Paraminski, Monika Lelas i Aleksandar Kostadinov vodit ce možda i ponajveci projekt HTV-a u ovoj godini, redizajnirani, sedam subota dug izbor za hrvatsku pjesmu za Eurosong, zvanu i znanu pod imenom Dora.

- Što se mene tice, ja sam izborom zadovoljan, konstatirao je Kostadinov za predstavljanja voditeljskog trolista.

Glavna urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi, trojac je okarakterizirala lijepim. I ne griješi. Lijepe su i Leona Paraminski, inace glumica, i Monika Lelas, inace voditeljica i novinarka Hrvatskog radija. No, dok je Monika Lelas voditeljski i novinarski posao za HTV radila vec u nekoliko navrata, Leoni Paraminski Dora je vatreno krštenje.

- Prvi put cu se naci u voditeljskim vodama i tome se veselim. Oko mene je vrhunska ekipa, Acu sam gledala kao mala, pa me nije strah. Novo je to i veliko iskustvo. Idem u to sa srcem i radošcu, priznala je Paraminski.

Koliko je puno srce Aleksandra Kostadinova, idejnog zacetnika ovog projekta, ne zna se, s obzirom da se voditeljskog posla morao uhvatiti htio-ne htio.

- To radim po naredenju. Voditelj cu biti jer je to forsirala Elizabeth, a Hloverka Novak Srzic onda je to u jednom trenutku zapravo naredila. A kako je po funkciji ipak više od mene, to je to, ležerno je pojasnio Kostadinov.

Monika Lelas je konstatirala kako s obzirom na 12 godina rada na HR-u s konverzacijom sigurno nece imati problema, ali zato hoce s onih pet, šest kila viška što ih, kažu, kamera nabaci na covjeka. Uzmaku, medutim, nema mjesta. Prva subota Dore krece za dva tjedna. Štoviše, i band sastavljen samo za ovu priliku poceo je s vježbama, a od nedavno ima i ime - El Dorados.

Inace, za razliku od prošlog obracanja javnosti kada je kazao kako HRT ništa nece uštedjeti time što za razliku od proteklih godina, nece Doru raditi u Opatiji, Kostadinov je ovaj put rekao da se itekako štedi. Jer, kako izmedu ostalog kaže, ne placa se licenca, sve se radi u produkciji HTV-a, a tu je i generalni sponzor.

Na upit kako se to štedi kad se za voditeljicu angažira glumicu, makar uistinu bila i jest lijepa, odnosno na upit tko je za njen odabir kriv, Kostadinov je u zaštitnickom maniru odgovorio: «Ja sam iskljucivi krivac!» Elizabeth Homsi je, pak, dodala kako ocekuje da Dora iducih subota bude najgledaniji televizijski uradak u tom elitnom vecernjem terminu.


Podijeli: Facebook Twiter