"Vatrenima" prijeti izbacivanje s Eura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Strahovi o mogućim neredima navijača i prekidu utakmice Hrvatska - Češka, nažalost, pokazali su se točnim. Hrvatski nogometni savez nakon ove "akcije" huligana zasigurno očekuje nova drastična kazna, nažalost, prijeti nam i izbacivanje s Europskog prvenstva.

Na tribinama stadiona Geoffroy Guichardu bilo je oko 12.000 hrvatskih navijača. Vidjeli smo transparente iz svih dijelova svijeta i Hrvatske, a najveću podršku dobio je Darijo Srna. "Za kapetana", "Darijo, svi smo uz tebe", samo su neke od poruka kojima su navijači stali uz braniča Šahtara kojem je preminuo otac.

Kapetan "vatrenih" nije izdržao, pa se tijekom izvođenja "Lijepe naše" rasplakao pokazavši koliko mu je teško. No. stisnuo je zube i hrabro odradio dvoboj.

Oduševljenje navijača još jednom je izazvao i Vedran Ćorluka, kojem se rana koju je zadobio protiv Turske ponovo otvorila, pa je ponovo dobio zavoj na glavi, no to ga nije zaustavilo u još jednoj sjajnoj predstavi. U poluvremenu je Ćorluka na glavu stavio "kapu" s kockicama što je izazvalo "ludilo" na tribinama.

Nažalost, sve lijepo viđeno na tribinama pokvarilo je divljanje huligana. (H)


Podijeli: Facebook Twiter