Vatreni otputovali u Austriju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je iz pulske zracne luke zrakoplovom otputovala u Austriju, odnosno u Graz, odakle ce autobusom krenuti za Bad Tatzmannsdorf. Tamošnji hotel Avita bit ce nova baza hrvatskim nogometašima iducih tjedan dana, odnosno do odlaska u Oslo gdje ce "vatreni" odigrati posljednju provjeru prije odlaska na Europsko prvenstvo protiv Norveške.

Raspoloženje u reprezentaciji je odlicno, a sinocnja dobra igra i pobjeda protiv Estonije potvrdila je kako ce izbornik Slaven Bilic imati slatkih briga u sastavljanju prve jedanaestorice.

"Sinocnja pobjeda dokazala je da su svi igraci spremni. Igrom sam jako zadovoljan jer su gotovo svi dokazali kako znaju napraviti dobru tranziciju, da ne gube lopte na sredini terena, a kad ju izgube da brzo reagiraju", istaknuo je Bilic na odlasku iz Pule.

Još je jednom pohvalio pulsku publiku i ambijent na stadionu "Aldo Drosina". "Raspoloženje je takvo da bolje i ne može biti, a u Austriji cemo se iskljucivo posvetiti treningu. Fokusirani smo samo na Irce, jer nam je to prva i glavna utakmica", izjavio je novinarima u pulskoj zracnoj luci Niko Kranjcar.


Podijeli: Facebook Twiter