Vatreni opet bancili na cajkama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I dok cijela Hrvatska strepi pred vecerašnju utakmicu Engleza i Ukrajinaca, zazivajuci pravdu, fair play i srecu koja bi odškrinula vrata dodatnih kvalifikacija, "kockasti" reprezentativci su se protiv silnog pritiska i stresa odlucili boriti uz - narodnjake i alkohol.

Naime, Bilicevi izabranici sinoc su nakon vecere u Funtani imali mali team-building s naglaskom na narodnjake, cigarete i alkohol. Prava sportska karantena nema što!

O odnosu prema kockastom dresu i navijacima više od svega govori podatak da su se pred nekoliko kljucnih dana svoje karijere igraci u hotel vratili u 2 sata ujutro, a na licima mnogih se vidjelo da nije sve stalo na cašici vina i razgovora.

Ovo, naravno, nije prvi put da se ovakve situacije dogadaju. Sjetite se da je Bilicev mandat poceo upravo eskapadom nekolicine reprezentativaca u narodnjackom klubu Fontana u Zagrebu takoder pred važnu utakmicu. Tada je Bilic ekspresno kaznio veseljake, a s obzirom na situaciju s ozljedama, ako ovaj put napravi isto, u Kazahstan slobodno može otici Ladic sa svojom mladom reprezentacijom.


Podijeli: Facebook Twiter