Vatreni koncert Lidije Bačić u Poreču

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu proslave Sv. Maura zaštitnika Grada Poreča sinoć je u velikom šatoru podignutome na Trgu slobode upriličen i "vatreni" koncert Lidije Bačić koja je na pozornicu kročila u uskoj minici i svjetlucavome dekolteu. Nepotrebno je i spominjati kako je muškome djelu publike takvom odjevnom kombinacijom mamila uzavrele poglede, a klinci u prvim redovima ne mareći za to cupkali su na sve stihove.

Prije nastupa Lidije Bačić, koji su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali, okupljenu su publiku na velikoj bini svirkama zabavljale domaće muzičke snage, Baredinesaurusi, Orchestra Istriana i Alfa Time Band, a kada je oko 21 sat pjesmom "Glupačo moja" svoj koncertni nastup otvorila Lille, u šatoru više gotovo da nije bilo ni mjesta. No nije se to zbilo zbog toga što je vani bila strašna zima, već samo zato kako bi se zauzela što bolja pozicija radi boljega pogleda, a tijekom nastupa mobiteli su bljeskali.

Splitska pjevačica vitkoga stasa i prodorna glasa nizala je čitav niz svojih zabavnih, rock i pop glazbi koje su joj napisali poznati tekstopisci, od "Nezamjenjiva", "Naivna sam ali nisam luda", "Daj da noćas poludim"…, a nakon skoro dvosatnog nastupa publika je tražila bis.

U šatoru je bila je bogata i ugostiteljska ponuda, a nakon koncerta bilo je i onih koji su sa slavljem Sv. Maura nastavili su u obližnjim kafićima. (I. GRGAT)


Podijeli: Facebook Twiter