Vaterpolski reprezentativci kao uvjerljivi modeli

Kapetan Josip Pavić
Kapetan Josip Pavić

U nedjelju u Beogradu počinje Europsko prvenstvo u vaterpolu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija igrat će u skupini s Francuskom i Maltom i jakim domaćinima Srbijom, koja ih je prošlog ljeta uvjerljivo pobijedila 11:4 u finalu Svjetskog prvenstva u Kazanju. Ovog ljeta, pak, Hrvatska će na Olimpijskim igrama u Riju braniti zlatnu medalju iz Londona 2012., a naši su vaterpolo reprezentativci prva hrvatska momčad koja se, osvojenim srebrom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, izravno plasirala na Olimpijske igre.

Decentno odjeveni

Hrvatska u Beograd putuje ovog petka iz Tivta, a već u nedjelju, 10. siječnja otvara Europsko prvenstvo u beogradskoj Kombank areni utakmicom protiv domaćina. Uzbudljivu 2016. godinu "barakude" su najavile kalendarom. Treću godinu zaredom, nakon dva razgolićena izdanja, ovaj su put vaterpolisti decentno odjeveni. Poput pravih modela, spremno su i prilično samouvjereno pozirali modnom fotografu Goranu Matijašecu, a atraktivnim ih je učinila vodeća hrvatska muška marka Galileo, novi partner reprezentacije.

Iako su pozirali za kalendar, Petar Muslim zbog ozljede desnog ramena (rupture tetive) propustit će Europsko prvenstvo u Beogradu, kao i Paulo Obradović, zbog ozljede koljena. Uz njih dvojicu, na novom su kalendaru još golmani Josip Pavić i Marko Bijač, Marko Macan, Luka Lončar, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Kalendar su omogućili PBZ Card, Narodne Novine, Excelsea i Aurodomus, dok je generalni sponzor Hrvatske vaterpolske reprezentacije je HEP.

- Novi kalendar nas predstavlja u jednom novom i nama, iskreno, dražem ruhu. Na suradnju s Goranom smo navikli, pa je ove godine snimanje prošlo lakše nego ikad. Lokacija prekrasnog hotela Iadrea nas je sve ostavila bez dah, otkrio je kapetan Josip Pavić i dodao: "Pred nama je olimpijska godina u kojoj branimo zlato iz Londona. Za par dana u Beogradu nas očekuje Europsko prvenstvo. Pozivam sve ljubitelje sporta da nas bodre u najvažnijoj godini ovog olimpijskog ciklusa".

Za kalendar se slikao i Sandro Sukno, glavna uzdanica naše reprezentacije. Vaterpolist godine i 2014. i 2015., izbornik Ivica Tucak gradi taktiku upravo na Suknu, kao što na njegovu zaustavljanju taktiku gradi svaki suparnik "barakuda".

Tribine pune

O predstojećem susretu s jakom Srbijom pred njenim navijačima u Beogradu, Sukno je nedavno rekao: "Lijepo je igrati i kada su svi protiv tebe! Glavno da su tribine pune".

Novi kalendar reprezentacije snimljen u wellness centru Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, a trodnevno modno druženje, pod vodstvom stilistice Ivane Karapandže te make - up tima kreativnog Petra Grdovića iz Londona, vaterpoliste je pretvorilo u prave modele. (Zoran ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter