Vaterpolo: Izbornik Tucak objavio popis igrača za SP

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis 13 igrača koje će voditi na Svjetsko prvenstvo koje će se od 19. srpnja do 4. kolovoza održati u Barceloni.

Za Hrvatsku će igrati Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka. 

"Završne pripreme u Zagrebu bile su usmjerene na taktički dio. Zadovoljan sam obavljenim poslom i spremni putujemo na prvenstvo. Mislima smo već na prvoj utakmici koju igramo protiv momčadi SAD-a i koja neće biti nimalo lagana. Svi reprezentativci pokazali su zaista veliki trud i zahvaljujem im na tome", izjavio je izbornik Tucak. 

Na završnim pripremama u Zagrebu hrvatskoj se reprezentaciji pridružila reprezentacija Rumunjske protiv koje će naši vaterpolisti u srijedu od 20 sati igrati prijateljsku utakmicu na otvorenom bazenu Mladosti na Savi u Zagrebu. 

"Zadovoljan sam pripremama i u Barcelonu odlazimo s velikim motivom i željom za što boljim plasmanom. Iako u Barcelonu putuje trinaest igrača, za naše su uspjehe zaslužni apsolutno svi igrači koji su bili s nama u pripremnim fazama. Sutra je posljednja priprema prije odlaska i pozivam sve da nas dođu bodriti i pozdraviti na bazen Mladosti", kazao je kapetan reprezentacije Josip Pavić. 

Hrvatska će dvoboj 1. kola protiv SAD-a igrati u ponedjeljak, 22. srpnja s početkom u 12.10 sati. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter