Vaterpolo: Hrvatska pregazila Tursku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ivica Tucak upisao je prvu pobjedu kao izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije. Barakude su u 2. kolu Svjetske lige slavile 17:3 protiv Turske u Istanbulu. Najbolji strijelac bio je Paulo Obradović koji je postigao četiri pogotka, a valja istaknuti kako je za Hrvatsku čak deset igrača postiglo pogodak. Izbornik Tucak bio je izuzetno zadovoljan igrom svoje momčadi, ali Turska je ipak nekoliko stepenica ispod zlatnih olimpijaca.

"Ništa se pametno ne može reći nakon ove utakmice. Znali smo da će biti ovako, razlika u kvaliteti je velika. Vidljiva je dekoncentracija u glavama igrača, ali ne mogu im ništa zamjeriti. Pristup je bio dobar, ali ovakav protivnik vas ne može motivirati", rekao je Tucak nakon susreta.

"Idemo dalje, imamo vremena da se igrači odmore, da dođu u optimalnu formu. Vidimo se početkom prvog mjeseca kad idemo na pripreme u Australiju", poručio je izbornik.

"Ovo je bilo upoznavanje mlađih igrača. Sa smjenom generacije dolaze neki novi klinci. Drago mi je da imamo širinu i perspektivu na tom području", rekao je Maro Joković. (D. D./Index.hr)


Podijeli: Facebook Twiter