Vanja Iveša o promjeni trenera i stanju u svlačionici

 Vanja Iveša  (M. MIJOŠEK)
Vanja Iveša (M. MIJOŠEK)

Prije tjedan dana Vanja Iveša zagazio je u četrdesetu godinu života. Kako se osjeća više ne treba ni pitati, svaki put odgovor je isti, posmatrajući ga
dok revno trenira sve je sasvim jasno. Tijelo ga još sluša, kao što sam voli reći, a dok je tako viđat ćemo ga i među vratnicama. I imati se kome obratiti u trenucima poput ovog, kad mudra riječ i otvoren stav znače itekako mnogo zabrinutim poklonicima Istre 1961.

Za početak, osim što je uvjerljivo najstariji član prve momčadi, pravi ''senator'' i nominalno prvi izbor za kapetana, neopaženo je prošla vijest da je Vanja s početkom nove sezone i službeno proširio svoju ulogu unutar ''zeleno-žute'' svlačionice, te prije odlaska Panadića glasio za svojevrsnog ''team managera''. O čemu je bila riječ?
- Tadašnji trener i ljudi u klubu uvidjeli su neke moje ideje, a ja sam ih bio spreman podijeliti sa suigračima kako bi ih pripremio na izazove karijere. Trudio sam se unaprijediti neke stvari, razgovarao sam s njima, usmjeravao ih... Sve u interesu kluba, to je najvažnije, jer ako je klub na pravoj razini od toga svi imamo koristi. Međutim, sad je tu novi trener s kojim još nisam stigao razgovarati o tome, ali ću i dalje biti ''od 0 do 24'' na raspolaganju za sve što nosi boljitak klubu - veli Iveša. (Dameo RAMIĆ-KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU









 


Podijeli: Facebook Twiter