Valter Glavičić kandidat IDS-a za gradonačelnika Labina

Valter Glavičić
Valter Glavičić

Valter Glavičić bit će kandidat IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Grada Labina. Jednoglasno je to odluka na nedavno održanoj sjednici predsjedništva IDS-a Labina, koja je, također jednoglasno, potvrđena na Skupštini podružnice IDS-a Labina.

Glavičić je izjavio da mu kandidatura predstavlja veliku čast, ali i odgovornost, koje će vjeruje znati opravdati nesebičnom predanošću i neupitnim angažmanom.

- Svjestan sam ogromnog gospodarskog potencijala koji naš predivan grad ima, a koji u budućnosti želim još više iskoristiti. Moji će prioriteti prvenstveno biti usmjereni na daljnji razvoj gospodarstva i turizma, a posebno ću pažnju posvetiti suradnji s našim poduzetnicima i obrtnicima, daljnjem razvoju sportske infrastrukture, očuvanju naše bogate kulturne baštine i labinskog identiteta te promicanju multikulturalnosti i manjinskih prava, kazao je kandidat IDS-a za labinskog gradonačelnika, naglasivši da će u narednom razdoblju detaljno predstaviti svoj program svim građanima i građankama Labina.

Glavičić na poziciji gradonačelnika Labina namjerava tako naslijediti Tulija Demetliku, koji je politički aktivan od 1991. godine. Gradonačelnik je Labina od 1. travnja 2000. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter