Valja se pokazati, vrucini unatoc

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako su prognoze državnih meteo-službi bile jasne - toplinski udari vrebaju, bolje ostanite doma - Puljane i njihove goste ekstremne vremenske prilike ipak nisu odvratile od šetnje centrom grada, a time i pokazivanja vlastite kreativnosti kroz raznorazne modne detalje.

I to, kao što se vidi po fotografijama našeg fotoreportera Manuela Angelinija, nije ostalo ograniceno samo na decentne slamnate šešire, osvježene borolete ili neizostavne suncane naocale. Zamijecene su tu i koturaljke u kombinaciji s necim totalno razlicitim, plišani pudl pod rukom, ali i zanimljiv prizor telefonskog razgovora upotpunjenog majicom s likom legende zabavne glazbe - Mišom Kovacem.

Neki su odabrali u miru hladovine stoljetnih zidova proucavati turisticku kartu, drugi slamcicom posegnuti za osvježenjem, a treci u dvoje predahnuti na zidicu.

Ni u stilskom pogledu ne bismo se trebali smatrati zakinutima. Monotoniju ljetne izmaglice hrabro su, gotovo ratnicki, parali razliciti modni odabiri, od urbano alternativnog do casual-mainstreama. Kako najžešci mjeseci dugog toplog ljeta tek predstoje, još cemo jednu špicu, sasvim sigurno, doživjeti kad se budemo brckali u jednom od najljepših mora svijeta. (Kristian STEPCIC REISMAN; snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter