Valerie Trierweiler prvi put u javnosti nakon prekida

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Valerie Trierweiler djelovala je malo iscrpljeno, no smiješila se u ponedjeljak ujutro tijekom posjeta bolnici u Mumbaiju, što je i njezin prvi izlazak u javnost nakon prekida veze s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom.

Odbila je odgovoriti na bilo koje novinarsko pitanje o privatnom životu. Bivša partnerica predsjednika Francuske u bolnici Sion u kojoj se vodi skrb o nedonoščadi, susrela se i razgovarala s osobljem pedijatrijskog odjela.

- Dojmljivo je vidjeti bebe koje teže manje od kilograma, a izgledi za život su im prilično ograničeni. Najbolje uvjete za oporavak i preživljavanje imaju upravo u našim bolnicama, rekla je te je odbila odgovoriti na pitanja o privatnom životu.

U hodniku ispred odjela pedijatrije i neonatologije bilo je prisutno pedesetak novinara kojima ulazak na odjele nije bio dopušten. Za sigurnost Valerie Trierweiler i njezinih suradnika bilo je zaduženo petnaestak policajaca.

Bivšu partnericu francuskog predsjednika u zračnoj luci u Mumbaiju dočekao je francuski veleposlanik u New Delhiju. Unatoč snažnim mjerama sigurnosti, vozilo u kojemu se nalazila u više su navrata blokirale skupine fotografa.

Trierweiler će u Mumbaiju sudjelovati u radu nevladine humanitarne organizacije Akcija protiv gladi (ACF). (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter