Valdebek: Teško ozlijeden vozac saxoa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac HEP-ovog službenog citroena saxo Lj. B. (51) iz Pule teško je ozlijeden u prometnoj nesreci koja se u petak oko 10.50 sati dogodila u pulskom naselju Valdebek na raskrižju Valdebeckog puta i Ulice Jasne Crnobori.

Nesrecu je izazvala V. M. (38) iz Pule koja se za upravljacem renault lagune karavan kretala Ulicom Jasne Crnobori iz smjera Puljankine trgovine. Dolaskom na raskrižje s Valdebeckim putom oduzela je prednost HEP-ovom saxou koji se kretao iz smjera starog dijela naselja.





Citroen se nakon sudara odbio u betonski zid obližnje kuce i od njega se opet odbio zaustavivši se na više od deset metara od raskrižja. I laguna je završila u istom zidu, no odbila se na suprotnu stranu.

Na mjestu nesrece intervenirala je Hitna pomoc koja je odvela ozlijedenog vozaca citroena u pulsku bolnicu u kojoj je zbog ozljeda i zadržan. Stravican sraz dogodio se u središtu prometnog Valdebeka i prava je sreca da nije stradao nitko od pješaka.

Inace, žitelji Valdebeka vec se dulji niz godina žale na nesavjesne vozace automobila i motocikala koji ulicama naselja prepunog starijih osoba, ali i djece, jure kao da su na pisti.


Podijeli: Facebook Twiter