Valbandon: Skrivio nesreću i pobjegao s hitne

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Dvije osobe su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći na Fažanskoj cesti kod Valbandona u petak oko 20 sati. Nepoznati vozač automobila Audi koji je prema sumnji policije skrivio nesreću pobjegao je s hitnog trakta pulske bolnice prije dolaska policije.

Naime, prema policijskom izvješću, prometna nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljajući vozilom Audi pretjecao jedno vozilo ispred sebe i udario u drugo vozilo, Toyotu kojom je upravljala 29-godišnjakinja iz Fažane, a koja je krećući se u istom smjeru namjeravala skrenuti u lijevo, preko suprotne kolničke trake. Nepoznati vozač se nije uspio zaustaviti i udario u nju.

Na mjesto nesreće je upućena Hitna medicinska pomoć koja je preuzela ozlijeđenog, nepoznatog vozača, te vozačicu i suvozačicu iz Toyote i prebacila na liječenje u pulsku Opću bolnicu. No, nepoznati vozač je prije pružene mu pomoći i prije dolaska policije pobjegao iz bolnice. Policija je pokrenula potragu za vozačem, a protiv njega slijede odgovarajuće prijave. Fažanska cesta je radi očevida i čišćenja kolnika bila zatvorena od 20.15 do 21.30 sati. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter