Valamarovim hotelima World Travel Awards

Valamar Club Tamaris
Valamar Club Tamaris

Porečki hotel Valamar Riviera i Valamar Club Tamaris osvojili su najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards dodijeljene u Sardiniji 5. rujna 2016., priopćuju iz hotelske tvrtke Valamar Riviera.

- Već četvrtu godinu za redom hotel Valamar Riviera iz Poreča proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, a porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris nagrađen je treću godinu za redom vodećim ljetovalištem u Hrvatskoj. Ovogodišnjim nagradama World Travel Awards za 2016. Valamar je potvrdio iznimnu kvalitetu usluge te visoko postavljene standarde u turizmu, stoji u njihovom priopćenju.

I drugi Valamarovi hoteli dobitnici su prestižnih nagrada - hotel Valamar Lacroma Dubrovnik već treću godinu za redom osvaja nagradu za vodeći poslovni hotel, a kao vodeći hotel u Hrvatskoj bio je proglašen već dva puta, 2013. i 2015. godine.

- Sretni smo i iznimno ponosni da su tri naša hotela, Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Riviera te Valamar Club Tamaris ponovno osvojili prestižne nagrade World Travel Awards. Ovo veliko priznanje potvrda je napornog rada i predanosti svih članova Valamarove velike obitelji te sve bolje kvalitete naše usluge. Čestitam svim zaposlenicima nagrađenih hotela te njihovom vodstvu, izjavio je ovom prilikom Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivijeri.

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 23. godinu za redom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvali ju i Wall Street Journal kao "Oscar industrije putovanja", a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter