Valamarovi hoteli dobitnici turističkih "Oscara"

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Tri Valamarova hotela osvojila su četiri najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards, dodijeljene u Sardiniji prošle subote. Porečki hotel Valamar Riviera treću godinu za redom vodeći je hrvatski boutique hotel, a porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris nagrađen je drugu godinu za redom kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj. Dubrovački hotel Valamar Lacroma Dubrovnik proglašen je vodećim poslovnim hotelom u Hrvatskoj i vodećim hotelom u Hrvatskoj. Valamar Lacroma Dubrovnik i prošle je godine osvojio nagradu za vodeći poslovni hotel, a kao vodeći hotel u Hrvatskoj bio je proglašen i 2013. godine priopćuju iz hotelske tvrtke Valamar Riviera. 

- Ovo veliko priznanje potvrda je napornog rada i predanosti svih članova Valamarove velike obitelji kod pružanja najbolje moguće usluge gostima. Nadalje, ovo priznanje dokazuje kontinuiranu i sve bolju kvalitetu naše usluge s obzirom na to da su tri naša hotela osvojila nagradu World Travel Awards i prošle godine – Valamar Lacroma Dubrovnik kao vodeći hotel u Hrvatskoj, Valamar Riviera kao vodeći hrvatski boutique hotel i Valamar Club Tamaris kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj. Ovim putem upućujem iskrene čestitke vodstvu i svim zaposlenicima nagrađenih hotela, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivijeri.

Kandidati za ove nagrade se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter