Valamarov hotel medu 100 najboljih

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Valamar Club Tamaris i Valamar Tamaris Residence ovogodišnji su laureati TUI Holly 2010, najprestižnije nagrade koju dodjeljuje TUI - jedan od najvecih svjetskih turistickih operatora. Ovime se Valamarov hotel svrstao medu 100 najboljih hotela na svijetu u kojima odsjedaju TUI-jevi gosti.

TUI je nagradu ustanovio 1994. godine a dodjeljuje se iskljucivo na temelju iskazanog zadovoljstva gostiju u razdoblju od godinu dana. U ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je cak 905 svjetskih hotela koji su, da bi se uopce kvalificirali, morali prikupiti najmanje 35 pozitivnih ocjena koje su im dodijelili gosti po povratku s odmora.

Valamar Club Tamaris i Valamar Tamaris Residence je all-inclusive light hotel smješten na poluotoku Lanterna u neposrednoj blizini mora, izmedu Poreca i Novigrada. Hotel se odlikuje bogatim i dobro osmišljenim sportsko-rekreacijskim sadržajima, plažama s Plavim zastavama i animacijskim programom za sve uzraste cime je postao omiljeno je mjesto za obitelji s djecom i sve one koji žele aktivan odmor. Hotel je potpuno obnovljen s klimatiziranim, udobnim i moderno opremljenim sobama i studio apartmanima te uredenim vrtovima i vanjskim sadržajima.

TUI je jedna od najvecih svjetskih turistickih i prijevoznickih kompanija sa sjedištem u Hanoveru u Njemackoj. Zapošljava preko 70 tisuca djelatnika diljem svijeta koji ostvaruju ukupni godišnji promet veci od 21 milijarde EUR. TUI u turistickom sektoru posjeduje 12 hotelskih brendova i 243 hotela u 28 zemalja s preko 154 tisuce ležaja te brojne putnicke i prijevoznicke agencije. Sa 155 zrakoplova TUI je cetvrti najveci zrakoplovni putnicki prijevoznik u Europi.


Podijeli: Facebook Twiter