Valamar Tamarisu TUI-jeva nagrada

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vodstvu hotela Valamar Club Tamaris svecano je urucena nagrada TUI Holly, kojom njemacki TUI, jedan od najvecih svjetskih touroperatora, svake godine ovjenca stotinu najboljih objekata iz svog portfelja. Jedini kriterij za odabir je zadovoljstvo gostiju, ispitano anketnim upitnicima.

U konkurenciji je ove godine bilo više od 900 hotela iz citavog svijeta, a Valamar Club Tamaris se jedini iz Hrvatske probio medu stotinu najboljih. Štoviše, otkako je nagrada TUI-ja utemeljena prije 16 godina, u Hrvatsku je otišla svega pet puta.

- Njemacka i središnja Europa tek trebaju otkriti koliko se Hrvatska promijenila u posljednjih nekoliko godina, i koliko je mnogo uloženo u turisticku infrastrukturu i uslugu. Valamar pritom nije investirao samo u hardware, vec i u software - kvalitetu usluge koja dolazi iz srca, rekao je Mehdi Langanke, direktor upravljanja proizvodom u TUI-ju, koji je nagradu i urucio domacinima.

Preuzeli su je direktor Tamarisa Dario Kinkela i njegova zamjenica Lea Sošic, u prisutnosti celnih ljudi grupacije Valamar, u cijem sastavu, kao objekt porecke Riviere, posluje i hotel Tamaris.

Predsjednik Uprave Valamara Petar Fuchs istaknuo je da, kao rezultat njihovog kvalitetnog rada, priznanje ponajprije pripada zaposlenicima hotela.

- Oni nas podsjecaju da se oko zadovoljstva gostiju nikada ne smijemo prestati truditi, naveo je Fuchs. TUI Holly, po njegovom sudu, pokazuje opravdanost Valamarove strategije ulaganja u kvalitetu.

Smješten na poluotoku Lanterna sjeverno od Poreca, Valamar Club Tamaris ima cetiri zvjezdice i 250 zaposlenih, vecim dijelom sezonaca. Temeljito je obnovljen 2007. Posluje sezonski te se u lipnju, srpnju i kolovozu dici popunjenošcu od oko 96 posto.

U sobe, apartmane i vile ovog hotelskog kompleksa na 60 tisuca kvadrata stane više od 1.300 gostiju. Ponuda, uz ostalo, obuhvaca tri a la carte restorana, show-cooking, tri bazena, sportski centar, all inclusive ponudu te dodatne usluge poput besplatnog cuvanja djece.


Podijeli: Facebook Twiter