Valamar Riviera uručila donaciju labinskoj udruzi INPROMO


Valamar Riviera nastavlja s provođenjem aktivnosti u području društveno-odgovornog poslovanja. Ovoga puta riječ je o suradnji Valamar Riviere i udruge za zapošljavanje osoba s invaliditetom INPROMO iz Labina koja je donaciju iskoristila u svrhu nabave opreme za rad te edukaciju članova udruge. Na današnjem uručenju donacije prisustvovali su predsjednica udruge Mirela Benažić, a u ime Valamara Deana Stipanović, voditeljica korporativnih poslova i Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac.

Udruga INPROMO djeluje od 2015. godine s ciljem poticanja intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada. Članovi udruge svakodnevno proizvode tekstilne predmete za osobnu i poslovnu upotrebu, a ovu su donaciju odlučili iskoristiti za kupnju nove opreme kako bi unaprijedili postojeće radne procese i omogućili dodatna zapošljavanja osoba s invaliditetom.

- U sklopu projekta "Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada", tražimo donacije, ali i poslove u svrhu poboljšanja uvjeta rada te eventualnu konkurentnost na tržištu. Valamar je imao sluha za naše molbe te nam donacijom omogućio nabavu opreme za rad i potrošnog materijala te nas time približio korak bliže tržištu. Uvrstivši nas u svoj popis dobavljača, Valamar nam je ujedno osigurao i dodatan poslovni angažman, naglasila je Mirela Benažić, predsjednica udruge.

- Jako smo ponosni na činjenicu da aktivno sudjelujemo u unaprjeđivanju kvalitete života naših sugrađana s područja Labinštine. Vjerujemo da će ova donacija značajno doprinijeti kvaliteti rada udruge te im omogućiti razvoj novih projekata i uključivanje novih članova u rad udruge, naglasio je Sandi Sinožić. (GI)

 


Podijeli: Facebook Twiter