Valamar donirao 21 tisuću kuna za obnovu kuće obitelji Zović

Obitelj Zović primila je Valamarovu donaciju
Obitelj Zović primila je Valamarovu donaciju

Valamar Riviera uručila je donaciju obitelji Zović iz Funtane koja je u ožujku ove godine u strašnom požaru ostala bez kuće. Andrea Štifanić, direktor Sektora upravljanja imovinom i općim poslovima Valamar Rivijere, uručio je obitelji donacijski ček u iznosu od 20.949,46 kuna za pomoć u obnovi kuće četveročlane obitelji. Zahvaljujući Općini Funtana i dobrim ljudima iz okolice, kuća obitelji Zović polako se obnavlja, ali posao još uvijek nije gotov. Dobrovoljnim prilozima građana i lokalnih poduzetnika do sada je prikupljeno oko 200.000 kuna.

- Iznimno mi je zadovoljstvo što vam u ime Valamar Rivijere imam priliku uručiti ovu donaciju. U ovakvim smo situacijama svi pozvani pomoći i biti solidarni, a to je upravo i bit naše humanitarne inicijative. Nadam se kako ćete u što skorijem roku prikupiti sva potrebna sredstva za obnovu vaše kuće i uskoro moći useliti u svoj novi dom, izjavio je tom prilikom Andrea Štifanić.

- S našim malim mirovinama nemoguće je iz temelja izgraditi kuću. I zato hvala svim dragim ljudima koji su prepoznali našu nesreću i priskočili u pomoć. Nikada im to nećemo zaboraviti i zahvaljujemo im se od srca, bila je jednoglasna obitelj Zović.

Valamar Riviera kroz „Veliko srce Valamara“, kao jedan od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Rivijere, kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici koje se bave brigom o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te ostale aktivnosti u društvu i zajednici čija je vrijednost i potreba neupitna. Kroz svojih osam krovnih programa DOP-a Valamar se obvezao uložiti ukupno 2,5 posto godišnjeg prihoda za projekte i aktivnosti unutar tih programa.

Jedna od donacija namijenjena je obitelji Zović iz Funtane koja je u ožujku ove godine u strašnom požaru ostala bez kuće. (J. ORLIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter