Valamar dobitnik nagrade Euromoney Real Estate

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera dobitnik je prestižne nagrade Euromoney Real Estate u kategoriji predvodnika u razvoju turističke imovine u Hrvatskoj, izvijestili su iz ove kompanije. Riječ je o drugoj nagradi koju specijalizirani financijski časopis Euromoney dodjeljuje ovoj tvrtki, koja je prije dvije godine  proglašena najbolje upravljanom hotelijerskom kompanijom u CEE regiji.

Nagrade Euromoney priznate su u cijelom svijetu kao simbol poslovne izvrsnosti, a dodjeljuju se na temelju istraživanja u kojem sudjeluju savjetnici u prometu nekretnina, developeri, investitori, korisnici nekretnina i bankari iz cijelog svijeta. Istraživanje je ove godine provedeno 13. put, a u njemu su sudjelovala 2.463 profesionalca iz 1.218 tvrtki sa 75 svjetskih tržišta nekretnina.

Valamar Riviera najveći je ulagač u hrvatski turizam  s uložene četiri milijarde kuna. Cilj je da do 2020. godine završi trogodišnji investicijski ciklus vrijedan između 1,5 i dvije milijarde kuna.

Kompanija je ove godine realizirao najveću pojedinačnu investiciju u turizmu ukupne vrijednosti od 562 milijuna kuna, a radi se o dva novootvorena luksuzna ljetovališta u Rapcu: Family Life Bellevue Resortu s četiri zvjezdice i Valamar Girandella Resortu s četiri i pet zvjezdica.

Danas je Valamar Riviera vodeće hrvatsko turističko poduzeće po kapacitetima i broju destinacija, prihodima i operativnoj zaradi, kao i po broju gostiju i radnika. U 30 hotela i ljetovališta te 13 kamping ljetovališta tvrtka može dnevno ugostiti više od 56.000 turista u pet destinacija.

Tvrka je dobitnica i međunarodnih nagrada: World

Luxury Hotel Awards, Travelife Gold Award, Holiday Check, Leading Campings of Europe te domaće - Turističkog cvijeta, Zlatne dionice i drugih. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter