Valamar djeci donira ljetovanje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Više od tisuću besplatnih punih pansiona turistička grupacija Valamar Riviera Adria odlučila je ove godine donirati djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama te djeci s posebnim potrebama.

Oko 250 mališana će zajedno sa svojim voditeljima, odnosno stručnim pratiteljima boraviti na moru od Istre do Dubrovnika od lipnja pa sve do listopada. Većina će njih boraviti u Istri, a uglavnom se radi o odmoru od tri do sedam dana.

Riječ je o projektu "Tisuću dana na Jadranskom moru"  koji Valamar ove godine prvi put provodi, a molbe su se na javni natječaj prikupljale u travnju.

- Ponosni smo što ćemo ovim donacijama pomoći najosjetljivijim kategorijama u društvu te brojnoj djeci osigurati boravak na moru možda i prvi put u životu. Primili smo uistinu veliki broj odličnih projekata te odlučili odobriti i nešto veći broj besplatnih noćenja od najavljenih tisuću na Jadranskom moru, jer smo željeli pozitivno odgovoriti na sve pristigle zamolbe, naglasila je članica Uprave Valamar grupe Ivana Budin Arhanić. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter