Valamar Diamant među svjetskim top-hotelima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gosti koji su protekle godine boravili u hotelu Valamar Diamant i ocijenili svoj smještaj putem portala za planiranje putovanja HolidayCheck uvrstili su ovaj objekt među 467 najboljih hotela u svijetu.

Tako će porečki hotel u tekućoj godini nositi oznaku "2013 HolidayCheck TopHotel" za visoki standard kvalitete usluge, doznajemo iz grupacije Valamar.

HolidayCheck (www.holidaycheck.de) jedan je od vodećih europskih portala za planiranje putovanja i podjelu iskustava, koji već osam godina dodjeljuje međunarodnu nagradu za izvanredne usluge hotelima diljem svijeta na temelju ocjena gostiju.

Portal je dostupan na deset jezika, a računa se da ga mjesečno "klika" od 20 do 30 milijuna posjetitelja.

Direktor hotela Mario Skopljaković izrazio je zadovoljstvo što su lani ostvarili devet posto više noćenja nego u 2011. godini. Istaknuo je konstantna ulaganja u poboljšanje kvalitete i usluga te zasluge zaposlenika hotela i dodao da je priznanje motivacija da za daljnji rad.

Hotel Valamar Diamant lani je ostvario porast broja gostiju iz Velike Britanije (37 posto), Njemačke (23), Slovenije (17), Austrije (14) i domaćih gostiju (osam posto).

Uz spomenuto priznanje hotel je lani osvojio i niz priznanja za kvalitetu i usluge, od kojih domaću nagradu za treći najbolji hotel s četiri zvjezdice na Jadranu te priznanja još dvaju renomiranih portala za putovanja TripAdvisor i Zoover. (V. H.)


Podijeli: Facebook Twiter