Valamar daruje djeci besplatno ljetovanje

U dvije godine ugostili su više od 650 djece iz cijele Hrvatske
U dvije godine ugostili su više od 650 djece iz cijele Hrvatske

Valamar Riviera već treću godinu za redom raspisuje natječaj "Tisuću dana na Jadranskom moru" za dodjelu potpora projektima usmjerenima radu s djecom. Osiguravanjem besplatnog boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovnog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama. Daruju ukupno tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u nekom od svojih 30 hotela i ljetovališta te 13 kampova.

Kod pristiglih prijava razmatrat će se kvaliteta projekta rada s djecom koji se provodi u tekućoj godini, značenje predloženog projekta za pomoć određenoj skupini djece u društvu, dosadašnji rad i rezultati na području djelovanja te adekvatna interna organizacijska struktura sudionika. Posebnu prednost imat će djeca koja još nikada nisu imala priliku ljetovati na moru. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Hrvatskoj. Natječaj je otvoren od 11. do 27. travnja, a prijavnice za natječaj mogu se preuzeti s web stranica Valamar Rivijere, www.valamar.com i www.valamar-riviera.com.

U okviru ovog programa, Valamar Riviera je protekle dvije godine omogućila besplatno ljetovanje za više od 650 djece iz cijele Hrvatske. "'Tisuću dana na Jadranskom moru' provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja 'Veliko srce Valamara', kroz koji aktivno i kontinuirano podupiremo udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brinemo o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosimo razvoju kulture uzajamnosti", kažu organizatori vrijedne inicijative. (E. V.)


Podijeli: Facebook Twiter