Valamar darovao Centru Liče Faraguna 10.000 kuna


Član Uprave Valamar Rivijere Marko Čižmek predstavnicima Centra Liče Faraguna uručio je donacijski ček u iznosu od 10.000 kuna. Ovo nije prvi put kako Valamar pomaže rad Centra – ovog je proljeća donacijama Valamara u dvorištu Centra postavljena sprava za vježbanje primjerena djeci u invalidskim kolicima i sagrađena je nadstrešnica. Istodobno, zaposlenici tvrtke često svojim volonterskim radom pomažu rad Centra.

"Dugi niz godina Valamar Riviera brine o tome da svi polaznici naše škole imaju sve što je potrebno kako bi mogli normalno pohađati nastavu. Može se reći da djeca imaju vlastite anđele čuvare. I ova donacija iskoristit će se isključivo kako bi se djeci poboljšali uvjeti za rad i prostor za igru. Učenici i zaposlenici „Liče Faraguna“ Labin zahvaljuju vam od srca!”, izjavila je Elide Juričić, ravnateljica škole.

„Naš je donacijski program pokrenut upravo zbog ljudi i udruga poput vaše, udruga koje čine razliku i pridonose boljitku lokalne zajednice. U Valamaru smo svjesni truda koji Centar već dugi niz godina ulaže u rad s djecom," izjavio je Marko Čižmek prilikom dodjele donacije.

Valamar Riviera kroz "Veliko srce Valamara" kao jedan od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Rivijere, kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici. (I. A.)


Podijeli: Facebook Twiter