"Val" Karla Bonacica publici najbolji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Akvarel "Val" autora Karla Bonacica iz Novigrada publika je ocijenila najboljim radom na ovogodišnjoj skupnoj selektiranoj izložbi amaterskog likovnog stvaralaštva Pro Futura. Publika je svoje mišljenje izrazila putem glasackih listica na dan otvaranja 22. svibnja, a o pobjedniku je presudio samo jedan glas.

Bonacic, inženjer elektrotehnike i vrsni paraglajder, slikarstvom se bavi dugi niz godina, ovom je prilikom izrazio je zadovoljstvo što postoji mjesta i za slikare amatere.

- Cestitam svim sudionicima izložbe jer je bilo moguce vidjeti veliki broj kvalitetnih radova i polaskan sam titulom najboljeg od strane publike, dodao je. Osim nagrade publike, njegov je rad pohvalio i ocjenjivacki sud u sastavu Marina Pacenti, Ketrin Milicevic Mijošek i Andi Bancic, koji su za ovogodišnju Pro Futuru selektirali radove ukupno 73 autora.

Nagradu, slikarski pribor i odabrana vina, osigurali su sponzori, a Bonacicu su ih urucili ravnateljica Sanja Radetic Fatoric, te Petra Pocanic i Andi Bancic, voditeljica i referent likovnih djelatnosti u poreckom Puckom otvorenom ucilištu, organizatoru izložbe.


Podijeli: Facebook Twiter