Uzrok smrti mladog para i dalje nepoznat

(M. SARDELIN)
(M. SARDELIN)

Uzrok smrti dvoje mladih u agroturizmu u mjestu Bačva, Patrika Blaška (27) i Lare Nikolić (22), je za sada nepoznat. Provedenom obdukcijom je utvrđeno da nema vidljivih tragova nasilja te je potrebno provesti daljnja vještačenja na izuzetim biološkim uzorcima.

Podsjetimo da su Blaško i Nikolić pronađeni mrtvi u sobi agroturizma u nedjelju oko 9.30 sati nakon što su subotnju večer i noć proveli na svadbi u sklopu agroturizma. Odmah po dojavi o smrti uslijedio je šok među mladencima i uzvanicima te vlasnicima objekta.

Policija je na mjesto događaja u ponedjeljak uputila djelatnike Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba, a pozvani su djelatnici poduzeća Butan plin iz Novigrada te dimnjačare. Očevid je prvoga dana, u nedjelju, obavljen toliko da je policija u agroturizmu Milena sve plombirala i označila, a u ponedjeljak je proveden očevid do kraja.

Istražitelji sada moraju poslati na vještačenje biološke uzorke, za koje se smatra da će rasvjetliti uzrok tragične smrti dvoje mladih. (M. SARDELIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter