Uzrok smrti još nije rasvijetljen

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Premda je u ponedjeljak u Puli sudski vještak-patolog dr. Ilija Kucinar obavio obdukciju, uzrok smrti 32-godišnje Martine Duras Pauletic još nije rasvijetljen.

U Centar za kriminalisticka istraživanja, forenzicna ispitivanja i vještacenja "Ivan Vucetic" u Zagrebu poslani su uzorci tjelesnih tekucina ne bi li toksikološko vještacenje otkrilo što je izazvalo smrt 32-godišnjakinje, djelatnice Grada Pule, cije je beživotno tijelo u nedjelju oko 12 sati pronadeno u unajmljenom stanu u zgradi na adresi Sisplac 19.

Policija zasad nije iskljucila mogucnost da se otrovala plinom, ali ni mogucnosti da se radi o samoubojstvu. Vec u nedjelju, nakon višesatnog ocevida, kao uzrok je iskljucena nasilna smrt. No, da bi se mogucnost trovanja plinom definitivno potvrdila ili iskljucila, u ponedjeljak su po nalogu Državnog odvjetništva u Pulu stigli vještaci iz Zagreba koji su cijelog dana temeljito pregledavali stan u zgradi koja bi za petnaestak dana trebala biti spojena na prirodni plin.

Od okoncanja ocevida pulske policije pa do dolaska i ocevida vještaka iz Zagreba pred ulaznim vratima stana u kojemu je preminula 32-godišnja Duras Pauletic stajao je policajac. U zgradi i ispred nje bili su djelatnici i direktor Plinare Dean Kocijancic. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter